Köpa Xenical utan recept

Generisk Xenical kommer att levereras inom 8-14 arbetsdagar. Expressleverans med extra kostnader inom 4-6 dagar.

Xenical Information

Xenical innehåller 120mg av den aktiva beståndsdelen Orlistat. Xenical köp från Apoteket Sverige utan recept. Xenical verkar i matsmältningssystemet och förhindrar absorptionen av fett. Således fett under utfodring / mat ingår inte, men elimineras med nästa avföring. Ca 1/3 av fettet inte absorberas av Xenical. Detta resulterar i en mycket kort tid till en viktminskning och minskning av kroppsfett.

Xenical Effekt

Xenical hindrar kroppen att absorbera fett normalt. Genom den aktiva ingrediensen Orlistat, är fetter som inte digererades i magen och tarmarna som vanligt. Xenical den aktiva ingrediensen Orlistat blockerar de enzymer som klyver och smälta fett. Sålunda överskottet fett, som inte kunde digereras utsöndras. Det finns således en minskning i vikt. Xenical utan recept har bäst effekt sett parallellt med en balanserad kost. Idrotten bör också följa vardagen.

Förtäring

Xenical tas till 3 måltider – Efter 3x per dag. Xenical kan tas senast 1 timme efter måltiden. Om du hoppar över en måltid eller ta en fettfri måltid bör Xenical inte användas. Innan du köpa Xenical, läs biverkningar av detta:

Möjliga biverkningar

  • Diarré
  • Oljig avföring
  • Oljiga fläckar i anus
  • Buksmärta

Viktig information

Xenical ska inte användas av personer under 18 år. Människor som inte lider vad övervikt, bör avstå från att Xenical.